Forsränning i egen gummibåt
Inspiration och information

Duckies – nyhet 2023!

Vill du uppleva spänningen av att paddla i forsar men känner dig inte redo för en vanlig forskajak? Eller har du kört forsränning i gummibåt hos oss tidigare och vill utmana dig lite mera? Då har vi något för dig! Under säsongen 2023 introducerar vi uppblåsbara forskajaker, så kallade duckies, som är perfekta för både nybörjare och erfarna paddlare. Duckies är stabilare än vanliga forskajaker och ger dig mer kontroll över din färd genom vattnet. Du sitter ovanpå duckien och styr med en paddel.

Duckies är ett roligt och äventyrligt sätt att utforska naturen och utmana dig själv. Du kan paddla i lite större forsar än vi brukar köra med våra vanliga forskajaker, men med mindre risk att välta. Våra erfarna guider kommer att följa med dig och se till att du har en säker och oförglömlig upplevelse.

Så vad väntar du på? Boka din plats redan idag och prova på våra nya duckies! Det är ett perfekt alternativ till att komma överens med dina kollegor i en gummibåt. Med en egen liten duckie får du mer frihet, fart och fläkt!

Läs mer och boka forsränning med en duckie